sunnuntai 29. huhtikuuta 2012

Ripsistä asiaa...

Muistatteko, kun (TÄÄLLÄ) pohdin ripsipidennysten laittoa, että jäänköhän niihin koukkuun kuten useimmille on käynyt ja onkohan ne "minun juttu". Kesällä tulee siis vuosi täyteen yhteiselämästä ripsipidennysten kanssa ja joo, koukussa olen aivan totaalisesti. Nämä on superhyvä keksintö ja enpä tiedä kalleudesta, jos taas vastaavasti ostaa laadukkaita ripsivärejä ja puhdistusainetta niille. Annalla (Hiusstudio SaMa) kuuluu ensimmäinen huolto hintaan ja seuraavien huoltojen hinta 40,00 € - 47,00 € riippuen ripsien kunnosta. Ei siis paha :D. Hinnasto näkyy täällä, KLIK.

Olen aivan unohtanut kertoa, että Annalla on käytössä aivan uusia kuituripsiä ja superhyvä liima niille. Pysyvyys uudella liimalla entistäkin parempi, vaikka minullahan on ollut huoltoväli entiselläkin liimalla 4 - 5 viikkoa!

Summa summaarum, rakastan ripsiäni. Joka hetki ripset ovat piristämässä ja nopeuttavat lähtöjä huomattavasti, plus se, että meikkiä ei välttämättä tarvitse kovinkaan paljon, kun ripset antavat kasvoille oman pirteän ilmeensä.
Oh hoh, tulipa siinä ylistys rykäisy... mutta pitää iloita kaikesta mistä vaan voi.


Onko teillä vappusuunnitelmat tehty?
Itse menen tekemään huomenna täyden työpäivän  ja jääkaappi on täytetty herkullisilla salaatinaineksilla, juustoilla ja pienillä suolaisilla jutuilla.

Ihanaa, vihdoinkin ollaan kevään juhlassa ja kesä on virallisesti täällä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti