torstai 20. kesäkuuta 2013

Shopping

Miksi kaikki loppuu aina yhtäaikaa? Tällä kertaa oli finaalissa kaikki hiushoitotuotteet eli kiireesti Sannan luo SaMaan, muuten olen hiusteni kanssa pulassa.


Ostokset kotona ja esittelempä tässä kertauksen vuoksi hiushoitotuotteet joita käytän ja mitä voin suositella erittäin lämpimästi. Parhaat tuotteet tähän mennessä.



Tätä Davinesin Love sarjan hoitoainetta olen käyttänyt jo varmaan pari kolme vuotta ja käytän tästäkin eteenpäin. Nuo purkit voi tyhjentymisen jälkeen pestä ja uusiokäyttää kukkapurkkina tai vaikka rasiana hiuspinneille :)
Ostin myös tuon ihanan matkakoon, jota on sitten kiva täyttää ja tuossa riittää ainetta vaikka kuukauden mittaiselle matkalle.
Yhdestä purkillisesta nimittäin riittää hoitoainetta tooodella pitkäksi aikaa!



Sitten Lorealin hyväksi havaittu moninainen hiusöljy.
Voi käyttää hoitotuotteena, auttaa hiusten muotoilussa ja esim. kiharoiden pysyvyydessä (minullakin pysyy nykyään kiharat, eikä ne suoristu minuutissa), sekä tasoittaa hiustenpinnan, mikäli pörhöisyyttä ilmenee.


Kiikutin kuviin vielä tuon vajaan Davinesin vihreän shampoon kertoakseni, että mikäli teillä ilmenee kuivumista päänahassa (oireina kutina ja sitä kautta ehkä vähän hilseilyä) voin kokemuksesta suositella tätä kosteuttavaa shampoota.


Tässä vielä käyttämäni jätettävät hoitotuotteet.
Muuten, tuo uusin hoitoaine tuttavuus Lorealilta (kerroin tarkemmin täällä), on todellakin jäätävän hyvä tuote. Suosittelen kokeilemaan!

Ok. Nyt pärjään taas vähän aikaa.... kunnes kaikki loppuu aivan varmasti yhtäaikaa.

Ps. Ilove pitkät helmat ja boheemi kesätyyli!



Touhukasta juhannuksen aatonaatto päivää teille jokaiselle  :)









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti