maanantai 12. elokuuta 2013

Anno-sarja

Sarjan selkeä ja hivenen rouheinen ilme iskee minuun kuin häkä. Kaappeja siivotessani huomasin, että käteeni on osunut matkan varrella Anno-sarjan useitakin tuotteita. Maljakko, tyynynpäällisiä, servettejä.... ja ne on pysyneet vauhdissa ja pyörityksessä todella hyvässä kunnossa.
Nyt sitten blogeissa pyörivien, ihanien mattojen ja tyynynpäällisten herättämänä menin katselemaan tuotevalikoimaa Kodin1-sivustolle.













Ja tietysti minuun iskee myös tuotteiden valmistustapa. Tässä suora lainaus sivustolta; "Anno-tuotteissa käytetään kierrätysmateriaaleja ja tuotannossa suositaan lähialueita aina kun mahdollista. Esimerkiksi Anno Kupla -pullovaasi on valmistettu kierrätyslasista ja uudet Anno-paperiservietit valmistetaan Kotkassa Suomen Kerta Oy:ssa. Myös Anno Rehti -huopa on valmistettu osittain kierrätyskuiduista, samoin kuin kierrätetystä puuvillasta valmistetut keittiötekstiilit Aika-sarjassa".

Lisäksi; "Anno-tuotteissa pyritään myös minimoimaan pakkausmateriaalien käyttöä, ja Anno-keittiötekstiilejä pakataan ilman muovia. Suurikokoisten tuotteiden suunnitteluvaiheessa taas otetaan huomioon pakkaaminen siten, että kuljetuskontit saadaan täytettyä mahdollisimman tiiviisti. Myös erilaisia tuotantovaiheita karsitaan mahdollisuuksien mukaan".

Lisää voi lukea täältä. Minä ainakin olen vaikuttunut.

Minun piti kyllä tänään palata Monte-Carlon kasinolle, mutta tämä sisustusmania vei taas mennessään. No, ehkä sitten huomenna.

Kivat päivät ja positiivista mieltä.





2 kommenttia:

  1. Ihania kuvia, tunnelmia ja kurttuisia kankaita! Hyvää asennetta Annolla, Jes!

    VastaaPoista
  2. Suomalaista, ekologisella ajatuksella ja osoittaneet hyvää laatua käytännössä. Pakko päästä tarkastelemaan tuota mallistoa lähempää :)

    VastaaPoista