torstai 31. lokakuuta 2013

Piikikäs moi!





Minun on esiteltävä teille tämä minun uusi elätti, joka oli a i v a n  pakko noukkia mukaan ja tuoda kotiin.
Hauskin, mitä olen ikinä nähnyt! Mielenkiinnolla odotan, onnistunko kasvattamaan sen isommaksi ja millainen siitä tulee isona.

Näihin piikikkäisiin vilkutuksiin ja hyvän yön toivotuksiin päätän tämän postauksen.
<3 Erja

tiistai 29. lokakuuta 2013

Kartell Victoria Ghost -tuoli

Työpisteen suunnittelu on viittä vaille valmis. Olen jo pitkään haaveillut Kartellin Ghost -tuoleista ja nyt ajattelin hankkia yhden sellaisen. Tuoli pitäisi paikkaa työpisteessä, mutta samalla se olisi oivallinen lisätuoli sisällä ja lämpimänä aikana ulkona, jossa silloin syömme ja istumme iltaa.
Samalla voin mallailla sitä ruokapöydän pariksi, josko tulevaisuudessa kyseisiä tuoleja löytyisi myös sieltä... kuka tietää. 







Löysin myös viikonloppuna tällainen Igloo-tuolin Askosta. Koeistuin sen ja olisi viisikymppiä edullisempi kuin Chost...

Keskiviikko ja hieno päivä tulossa - näin olen päättänyt.
Energiaa päivääsi ja kiva, kun ehdit poikkeamaan ja lukemaan. Olisi myös hauska kuulla mielipiteesi, kumman tuolin minun kannattaisi ostaa ja miksi.
<3






maanantai 28. lokakuuta 2013

Cat People - Kissaihmisiä





Tämä kuvio on aika jännä, koska toiset inhoaa sitä ja toiset rakastaa. Tai niinkuin minä... olen "osittain" ihminen leobardikuvion suhteen. Kaikki sävyt eivät nappaa ollenkaan ja kuvio sopii minun silmissäni vain tietyssä määrin kerrallaan.







Leobardikuosisia vaatteita on naisille, lapsille ja miehille. Sävyjä on äärettömästi.

Minulta löytyy tällä hetkellä kissakuosia parissa päähineessä, huiveista ja kaulaliinasta ja yksistä hanskoista. Lisäksi kaapissa on yhdet avokkaat, ballerinat, jakku ja neulostakki, joissa on leokuoseja eri sävyissä.
Leokuosissa on minulle sopivan pieni kuvio ja se antaa sopivassa määrin puettuna asuun särmää ja luonnetta.

Oletko sinä kissaihminen, vai inhoatko leobardikuosia?

Ps. Kolme ensimmäistä kuvaa lainattu StockholmStreetStyle - sivustolta.

sunnuntai 27. lokakuuta 2013

Tigerille asusteet

Viime jouluna yhdestä paketista kuoriutui tämä ihanan mallinen Tigerin laukku, johon mahtuu koko maailma työstä vapaa-aikaan.


Väri näyttää upealta talvisävyisten vaatteiden kanssa. Kuten kerroin Turhien ostosten välttäminen - postauksessa, pyrin tänä syksynä rakentamaan asukokonaisuuksia jo kaapista löytyvien lempijuttujen ympärille.
Ja nyt on vuorossa tämä kyseinen laukkuihanuus.
Tällaisia vaihtoehtoja löysin H&M:n sivustolta.







 Näihin ruskeasävyisiin ajatuksiin päätän tämän aamun postauksen ja toivottelen positiivista, syksyistä maanantaita!
<3
Erja


Mattokaupassa

Tämä sunnuntai on kulunut enimmältä osaltaan työn merkeissä, mutta eilen kävimme tutkimassa mattoliikkeen valikoimaa. Huomasin kiinnittäväni huomioni pehmeisiin, ihanasti valoa taittaviin, harmaisiin mattoihin.





Tuo toiseksi viimeisen kuvan matto (pinon päällimmäinen) pyörii ajatuksissani eniten. Ei tule kuvassa oikeuksiinsa, mutta materiaali ihana pehmoinen ja taittoi valoa upeasti.
Viimeisen kuvan matto oli erikoinen  - sen päälle ei voisi asettaa pöytää, silloin kuvio ei pääsisi esille.

Nyt alan rentoutumaan ja nauttimaan parhaasta seurasta.
Kivaa illanjatkoa!
<3

lauantai 26. lokakuuta 2013

Parasta

Ihanan viipyilevää lauantai huomenta. Meitä odotti herätessämme harvinainen yllätys eli kello oli jo aamupäivän puolella. Meille ei siis koskaan käy näin. Monta kertaa piti katsoa kelloa, ennen kuin uskottiin :) No, nyt on ainakin levätty.

Olisiko asiaan vaikuttanut eilinen ilta, joka oli täydellinen. Miehen loihtima herkullinen tapas-lautanen, Vain Elämää-ohjelma (+ Isänmaan puolesta - nauhoitettuna), hämärä, tunnelmallinen kynttilänvalo, sekä kiiretön aika läheisyydelle. 





Kävin juuri kurkkaamassa, miten useissa maissa ympäri maailmaa blogiani luetaan. Tunnen itseni niin häkeltyneeksi ja kiitolliseksi, että näitä "purkauksiani ja höpötyksiäni" ehditään ja viitsitään käydä lukemassa. Tämä blogi on itselleni tärkeä väylä saada "tuntemuksiani, iloja, ehkä joskus surua ja analyyttisiä pohdintojani ulos päästäni. Siksi tämä blogi on aiheiltaan niin "sekava". Tämä ei istu oikeen mihinkään kategoriaan, vaan kaikki on sulassa, sekavassa sotkussa. Ihan kuin minun pääni ; D

Nyt toivotan teille kaikille rakkaille lukijoille ihanaa päivää!
 Kiitos tuhannesti lukemisesta <3


torstai 24. lokakuuta 2013

Suomen vuodenajat

Suomi ja neljä vuodenaikaa. Useimmat kokee sen rikkautena, mutta toiset jättäisivät mieluusti jonkun vuodenajan välistä. Maisemien muutos on ainakin uskomaton, kuten seuraavista kuvista lenkkipolkuni varrelta voi nähdä.





Jos voisi toivoa, niin talven pituutta lyhentäisin ja kesän pidentäisin, kiitos :)


Oijoi, mikä fiilis tulee tästä kuvasta. Pysähtynyt aika, täysin rento olotila ja l ä m p ö.
Mutta nyt lopetan tämän kesän ikävöimisen ja "itkemisen" täällä :)

Pirtsakkaa perjantaita <3

Kesä 2013








Viime kesä jäi mieleen sanoilla lämmin, suorastaan kuuma, hellivä, värikylläinen, uskomattoman hieno ja nautittava. Tällaisina sateisina, harmaina päivinä, on hyvä käydä ammentamassa energiaa aurinkoisista ja leppoisista kuvista.

Huomenna on jo perjantai. Minne ihmeeseen nämä päivät oikein katoavat?
Draivia päiväänne!
<3

tiistai 22. lokakuuta 2013

Hiukset ja talvi

Keskustelimme viimeksi kampaajalla käydessäni siitä, miten tärkeä asia hiuksille ovat hyvät hoitoaineet - huuhdeltavat ja hiuksiin jätettävät. Tietysti riippuu hiuslaadusta, mutta itselläni on perisuomalaiset hiukset eli niitä on paljon, mutta laatu on hentoa, joten hoitoaineisiin joutuu satsaamaan ja paljon.
Olen hehkuttanut sitä, miten minulla on tällä hetkellä hiukset parhaimmassa kunnossa kuin ikinä ennen.
Toki asiaan vaikuttaa hoitavat väriaineet, mutta myös sopivat hoitotuotteet (niistä kerroin täällä).


Tuleva talvi eli huivit, myssyt ja kuiva ilma jo ajatuksissa Sanna teki minulle ennakoivan öljyhoidon.
Suosittelen, koska hoitojen ja aineiden ansiosta hiukset voivat hyvin ja näyttävät siten kiiltäviltä ja hyvinvoivilta. Niin ja niitä on paljon helpompi käsitellä :)

Eilinen "työilta" meni rattoisasti ja sen kruunasi Pelicansien voitto, JEEEE!

Energistä ja positiivista syyspäivää teille jokaiselle ja kiva, kun poikkesit.
<3





maanantai 21. lokakuuta 2013

Säären pidennys

En ole vieläkään löytänyt niitä minun nude avokkaita, mutta etsintä jatkuu. Jäin taas ihailemaan sitä, miten sääret saavat todella paljon enemmän pituutta, kun jalassa ovat vaaleat avokkaat.










Kuvat lainattu inspiroivan Wendyn blogista.

Voi huokaus! Toivottavasti kyseiset ihanuudet löytävät kaappiini tulevan talven aikana.

Se on sitten tiistai ja ilta menee työkuvioissa, mutta nauttien samalla Pelicansien pelistä. 
Toivottavasti voitetaan :)

Energistä päivää jokaiselle ja kiva, kun poikkesit.
<3



sunnuntai 20. lokakuuta 2013

Ajatuksen voima



Kuten olen kertonut täällä aikaisemminkin, olen lukenut uudelleen kirjaa "Ajattele elämäsi hyväksi". Ja tällä kertaa todella opiskellut ja harjoitellut kyseistä taitoa. Nyt kerron väliaikatietoja siitä, millaisia muutoksia olen itsessäni harjoittelun myötä huomannut.
Vaikka välillä tuntuu, että höpöttelen "tyhjiä sanoja" eli en usko niihin vielä täydellisesti, niin pikkuhiljaa alkaa siinäkin tapahtua muutosta. Ja sitä kautta myöskin energiatasoni ja positiivisuus, sekä varmuus asioista on  lisääntynyt huomattavasti. Ja se on todella hyvä tunne.

En ole koskaan meditoinut, mutta luulen sen olevan hiukan sama asia siinä mielessä, että tässäkin pysähdytään ja keskitytään mahdollisimman täysvaltaisesti ainoastaan yhteen asiaan kerrallaan. Se ei heti onnistu ja kuten kirjassa neuvotaankin, niin pitää aina ajatella jotain asiaa tapahtuvaksi minimissään ainakin kuukausi, ennen kuin luovuttaa.

Tämä ei varmaan kiinnosta teitä muita, mutta minusta tämä on hurjan mielenkiintoista ; D

Näihin ajatuksiin ja näihin tunnelmiin... upeaa alkanutta viikkoa!
<3



Valo ja varjot makuuhuoneessa






Ihanan viipyilevää sunnuntai huomenta teille kaikille ihanaisille. 
Aurinko ja sininen taivas. Olen nirvanassa ja henkisesti ammennan jokaisesta säteestä voimaa jaksaa tulevan pimeän kauden yli.
Kihisen myös innostuksesta, kun ajattelen tulevaa makuuhuoneen siirtoa (toivottavasti onnistuu) ja tulevaa, uutta ilmettä kahden huoneen osalta.
Muutokset ovat aina hyvästä.
Eilen tuli pidettyä vähän blogilomaa ja sinä aikana muutuin hiusten osalta talviväreihin, täytin ruokakaapit ja illalla oli vuorossa spesiaali-illallinen. Miehen valmistama, sanoinkuvaamattoman suussasulava riista-ateria uuniperunalla. Supermukava lauantai!

Ja viikonloppu ei ole vielä lopussa eli nyt nauttimaan tästä aurinkoisesta sunnuntaista!
Iloista päivää.
<3